Umplutura de oua

Se fierb tari, 4 din cele 6 oua. Dupa ce s-au racit se toaca marunt. Se toaca marunt si castraveciorul, la fel si patrunjelul verde si se amesteca to

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 250 ml ulei
  • 1 castravecior murat in otet
  • patrunjel verde
  • 1 lingura mustar
  • zeama de lamaie
  • otet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb tari, 4 din cele 6 oua. Dupa ce s-au racit se toaca marunt. Se toaca marunt si castraveciorul, la fel si patrunjelul verde si se amesteca toate impreuna cu ouale tocate. Se potriveste totul la gust cu sare, piper si putin otet. Din cele 2 galbenusuri ramase, mustar, zeama de lamaie si ulei se face o maioneza, care mai apoi se amesteca impreuna cu compozitia de oua.


Se foloseste umplutura la prepararea diferitelor aperitive.

Alte retete culinare:

Placinta de dovleac

Ciuperci la cuptor

Chiftele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori