Se fierb tari, 4 din cele 6 oua. Dupa ce s-au racit se toaca marunt. Se toaca marunt si castraveciorul, la fel si patrunjelul verde si se amesteca to
Se fierb tari, 4 din cele 6 oua. Dupa ce s-au racit se toaca marunt. Se toaca marunt si castraveciorul, la fel si patrunjelul verde si se amesteca toate impreuna cu ouale tocate. Se potriveste totul la gust cu sare, piper si putin otet. Din cele 2 galbenusuri ramase, mustar, zeama de lamaie si ulei se face o maioneza, care mai apoi se amesteca impreuna cu compozitia de oua.
Se foloseste umplutura la prepararea diferitelor aperitive.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac
Ciuperci la cuptor
Chiftele
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaTare buna cu rosii proaspete din gradina ... si alaturi de ardei iuti de toate tipurile :) ...
Supa de rosii cu perisoareGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii