Chiftelutele din icre de peste sunt excelente pentru mesele festive si ii vor lua prin surprindere pana si pe cei carora nu le plac icrele.
Mod de preparare:
Se spala verdeata, se toaca marunt si se da deoparte. Icrele se sareaza, se amesteca cu verdeata tocata marunt. Se modeleaza mingiute mici care se dau prin malai, iar apoi se arunca in uleiul incins din tigaie si se lasa pana se rumenesc frumos pe toate partile. Se scot pe servete absorbante si procedeaza asa cu toate chiftelutele.
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Chiftelutele din icre se servesc reci.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiEste un aperitiv tare bun pe masa de sarbatori, de pus la pachet sau oricum preferati sa il serviti! Important este ca e...
Chec aperitivTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchiniReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciSe face o maia dupa care se framanta bine aluatul din faina lapte cald si sare . Aluatul este bun si pentru paine. Se lasa la...
Placinta cu branza ca in MaramuresEste o combinatie irezistibila de mere si nuca, aromata si delicioasa.
Prajitura cu mere si nucaSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii