Chiftelutele din icre de peste sunt excelente pentru mesele festive si ii vor lua prin surprindere pana si pe cei carora nu le plac icrele.
Mod de preparare:
Se spala verdeata, se toaca marunt si se da deoparte. Icrele se sareaza, se amesteca cu verdeata tocata marunt. Se modeleaza mingiute mici care se dau prin malai, iar apoi se arunca in uleiul incins din tigaie si se lasa pana se rumenesc frumos pe toate partile. Se scot pe servete absorbante si procedeaza asa cu toate chiftelutele.
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Chiftelutele din icre se servesc reci.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii