Se pregatesc icrele si anume ca sa fii sigur ca icredele nu sunt prea sarate, acestea se gusta inca inainte ca ele sa fie pregatite. Daca sunt prea sa
Se pregatesc icrele si anume ca sa fii sigur ca icredele nu sunt prea sarate, acestea se gusta inca inainte ca ele sa fie pregatite.
Daca sunt prea sarate atunci acestea se pun intr-un sifon si se pune in . Se lasa timp de 2 ore, se desfac si se gusta.
Cand gustul este acela prin care ti-l doresti se storc si se pun intr-un vas cu marginile inalte, si cu mixerul la viteza mica, incepi sa le desfaci.
Se adauga cateva picaturi de zeama de lamaie, apoi se adauga uleiul incet incet in timp ce mixerul continua sa le amestece.
Cu cat adaugi ulei si se amesteca se vede cum se inmultesc si isi schimba culoarea devenind mai deschise.
Se adauga din nou zeama de lamaie, se apesteca putin si se toarna putina apa minerala care le ajuta sa se albeasca.
Pofta buna!
Alte retete culinare:
Oua umplute cu ciuperci,
Muffins cu ou si bacon,
Salata de avocado cu somon,
Supa- crema picanta de creveti
Reteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiAș spune că la mine primăvara începe cu leurda, pe care o includ în cât mai multe preparate, iar azi mi-am delectat...
Omleta cu spanac si leurda - Reteta de primavaraAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaPentru ca este sezonul merelor, am incercat diverse prajituri printre care si aceasta. A iesit o bunatate delicioasa si...
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca de vanilieDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postFetitei mele i-a placut foarte mult aceasta pizza, iar mie mi-ar fi placut si mai mult, daca puteam sa tai sunculita...
Pizza cu sunculita taraneasca si margine de cascavalIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa
Comentarii