Se pregatesc icrele si anume ca sa fii sigur ca icredele nu sunt prea sarate, acestea se gusta inca inainte ca ele sa fie pregatite. Daca sunt prea sa
Se pregatesc icrele si anume ca sa fii sigur ca icredele nu sunt prea sarate, acestea se gusta inca inainte ca ele sa fie pregatite.
Daca sunt prea sarate atunci acestea se pun intr-un sifon si se pune in . Se lasa timp de 2 ore, se desfac si se gusta.
Cand gustul este acela prin care ti-l doresti se storc si se pun intr-un vas cu marginile inalte, si cu mixerul la viteza mica, incepi sa le desfaci.
Se adauga cateva picaturi de zeama de lamaie, apoi se adauga uleiul incet incet in timp ce mixerul continua sa le amestece.
Cu cat adaugi ulei si se amesteca se vede cum se inmultesc si isi schimba culoarea devenind mai deschise.
Se adauga din nou zeama de lamaie, se apesteca putin si se toarna putina apa minerala care le ajuta sa se albeasca.
Pofta buna!
Alte retete culinare:
Oua umplute cu ciuperci,
Muffins cu ou si bacon,
Salata de avocado cu somon,
Supa- crema picanta de creveti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii