Icre simple

Se pregatesc icrele si anume ca sa fii sigur ca icredele nu sunt prea sarate, acestea se gusta inca inainte ca ele sa fie pregatite. Daca sunt prea sa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 gr de icre
  • 1 lamaie
  • 3-4 linguri cu apa minerala
  • 250 ml ulei

Mod de preparare

Se pregatesc icrele si anume ca sa fii sigur ca icredele nu sunt prea sarate, acestea se gusta inca inainte ca ele sa fie pregatite.

Daca sunt prea sarate atunci acestea se pun intr-un sifon si se pune in . Se lasa timp de 2 ore, se desfac si se gusta.

Cand gustul este acela prin care ti-l doresti se storc si se pun intr-un vas cu marginile inalte, si cu mixerul la viteza mica, incepi sa le desfaci.

Se adauga cateva picaturi de zeama de lamaie, apoi se adauga uleiul incet incet in timp ce mixerul continua sa le amestece.

Cu cat adaugi ulei si se amesteca se vede cum se inmultesc si isi schimba culoarea devenind mai deschise.

Se adauga din nou zeama de lamaie, se apesteca putin si se toarna putina apa minerala care le ajuta sa se albeasca.
Pofta buna!

Alte retete culinare:

Oua umplute cu ciuperci,

Muffins cu ou si bacon,

Salata de avocado cu somon,

Supa- crema picanta de creveti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori