Rosii umplute cu peste

Rosiile se spala, se golesc de seminte si se lasa la scurt. Intr-un castron se freaca pestele fiert cu miezul de la rosii, uleiul, sarea, piperul si c

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 rosii mici si tari
  • 150 gr. peste fiert
  • 1 ceapa
  • 50 g unt
  • zeama de la jumatate de lamiie
  • sare
  • piper si ulei

Mod de preparare

Rosiile se spala, se golesc de seminte si se lasa la scurt. Intr-un castron se freaca pestele fiert cu miezul de la rosii, uleiul, sarea, piperul si ceapa tocata fin. Cind amestecul devine ca o pasta, se umplu rosiile, care apoi se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Se dau la cuptor pentru 10-15 minute.
Se servesc reci stropite cu zeama de lamiie

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori