Rulouri cu hering si legume este un aperitiv festiv delicios si aspectuos, un aperitiv potrivit si pentru zilele cu dezlegare la peste.
Fileurile de hering se marinează într-un amestec de zeama de lămâie si ulei măsline. Ciupercile se sotează in putin ulei de măsline alături de morcovul tăiat felii subțiri. Pe fiecare fileu se pun ciuperci, boabe de porumb si morcov, se rulează si se prind rulourile cu scobitori.Se dau la cuptor cu vin apa si ulei 20 minute. Se servesc alături de legumele sotate.
Imi plac urmatoarele functii: functia 3D care perimite incalzirea uniforma a mancarii si cronometrului de presetare care imi ofera libertate de miscare
Rulourile de hering cu legume se servesc alaturi de legume sotate stropite cu ulei de masline si de zeama de lamaie.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii