Rulouri cu hering si legume este un aperitiv festiv delicios si aspectuos, un aperitiv potrivit si pentru zilele cu dezlegare la peste.
Fileurile de hering se marinează într-un amestec de zeama de lămâie si ulei măsline. Ciupercile se sotează in putin ulei de măsline alături de morcovul tăiat felii subțiri. Pe fiecare fileu se pun ciuperci, boabe de porumb si morcov, se rulează si se prind rulourile cu scobitori.Se dau la cuptor cu vin apa si ulei 20 minute. Se servesc alături de legumele sotate.
Imi plac urmatoarele functii: functia 3D care perimite incalzirea uniforma a mancarii si cronometrului de presetare care imi ofera libertate de miscare
Rulourile de hering cu legume se servesc alaturi de legume sotate stropite cu ulei de masline si de zeama de lamaie.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseReteta aceasta face parte din categoria retetelor rapide! Se face atat de usor, este satioasa, iar ardeii kapia copti ii dau...
Salata de cartofi cu ardei kapia coptiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii