Rulouri cu hering si legume este un aperitiv festiv delicios si aspectuos, un aperitiv potrivit si pentru zilele cu dezlegare la peste.
Fileurile de hering se marinează într-un amestec de zeama de lămâie si ulei măsline. Ciupercile se sotează in putin ulei de măsline alături de morcovul tăiat felii subțiri. Pe fiecare fileu se pun ciuperci, boabe de porumb si morcov, se rulează si se prind rulourile cu scobitori.Se dau la cuptor cu vin apa si ulei 20 minute. Se servesc alături de legumele sotate.
Imi plac urmatoarele functii: functia 3D care perimite incalzirea uniforma a mancarii si cronometrului de presetare care imi ofera libertate de miscare
Rulourile de hering cu legume se servesc alaturi de legume sotate stropite cu ulei de masline si de zeama de lamaie.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii