Rulouri de somon este o reteta de aperitiv cu peste simpla si delicioasa, un rulou aperitiv potrivit pentru orice ocazie festiva.
Cus-cus-ul se fierbe in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj.Dupa ce fierbe cus-cus-ul il scurgem de apa si il amestecam cu crema de branza.
Dovlecelul se curata de coaja si se taie felii pe lung.
Legumele le sotam pe rand, in ulei de masline.
Pe o hartie de copt se alterneaza felii de somon si dovlecel, se adauga cus-cus-ul . Deasupra se aranjeaza morcovii, ardeii si maslinele. Se ruleaza cu grija si se poate servi.
Datorită tehnologiei cu încălzire 3D, căldura acţionează uniform şi nu e nevoie să amesteci.
Cu ajutorul funcţiei de menţinere a mâncării calde până la 24 de ore, eşti gata oricând să spui "Poftiţi la masă!"
Se taie felii si se serveste.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii