Pune rosiile pentru putin timp in apa clocotita, decojeste-le si taie-le cubulete. Decojeste vanata si dovleceii si taie-i in doua. Scoate miezul ard
Pune rosiile pentru putin timp in apa clocotita, decojeste-le si taie-le cubulete. Decojeste vanata si dovleceii si taie-i in doua. Scoate miezul ardeiului si feliaza-l. Toaca marunt ceapa rosie curatata si piseaza usturoiul. Prajeste vanata pe o lingura de ulei, scoate-o din tigaie si las-o sa se scurga. Sterge tigaia cu un prosop de bucatarie. Adauga o ligura de ulei si prajeste dovleceii. Repeta acelasi lucru cu ceapa, iar apoi cu ardeiul. La sfarsit pune toate legumele inapoi in tigaie. Adauga rosiile, usturoiul si busuiocul. Condimenteaza cu sare, piper si chimen si fierbe timp de 20 de minute la foc mic. Clateste si sterge feliile de peste. Taie cuburi pestele. Aseaza-i peste legume si stropeste-i cu putin sos. Condimenteaza cu sare si piper, inabuse-i fara capac 10-15 minute.
Alte retete cu peste delicioase
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii