Pune rosiile pentru putin timp in apa clocotita, decojeste-le si taie-le cubulete. Decojeste vanata si dovleceii si taie-i in doua. Scoate miezul ard
Pune rosiile pentru putin timp in apa clocotita, decojeste-le si taie-le cubulete. Decojeste vanata si dovleceii si taie-i in doua. Scoate miezul ardeiului si feliaza-l. Toaca marunt ceapa rosie curatata si piseaza usturoiul. Prajeste vanata pe o lingura de ulei, scoate-o din tigaie si las-o sa se scurga. Sterge tigaia cu un prosop de bucatarie. Adauga o ligura de ulei si prajeste dovleceii. Repeta acelasi lucru cu ceapa, iar apoi cu ardeiul. La sfarsit pune toate legumele inapoi in tigaie. Adauga rosiile, usturoiul si busuiocul. Condimenteaza cu sare, piper si chimen si fierbe timp de 20 de minute la foc mic. Clateste si sterge feliile de peste. Taie cuburi pestele. Aseaza-i peste legume si stropeste-i cu putin sos. Condimenteaza cu sare si piper, inabuse-i fara capac 10-15 minute.
Alte retete cu peste delicioase
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii