Rosiile umplute cu salata de vinete sunt aperitive sanatoase si delicioase de legume. Rosiile se taie in forma de cosulet, se scobesc inauntru cu lingurita
Rosiile umplute cu salata de vinete sunt aperitive sanatoase si delicioase de legume. Rosiile se taie in forma de cosulet, se scobesc inauntru cu lingurita si se lasa la scurs timp de o jumatate de ora. Vinetele se coc, se curata si se lasa la scurs, apoi se toaca si se amesteca bine cu ceapa tocata marunt, sarea, biovegetal si ulei, dupa care se umplu rosiile si se decoreaza cu patrunjel verde.
Rosiile umplute cu salata de vinete se servesc ca si aperitiv.
• taiati avocado-ul pe jumatate, pe lungime. Rotiti apoi una dintre parti pana se va desprinde de pe sambure. Apoi
Guacamole• curatati si taiati telina, pastarnacii si radacina de patrunjel, cubulete• taiati si bucatile de apio tot cubulete•
Supa crema de telina si pastarnacNegresa cu nuci si sos de cafea este o reteta de prajitura foarte simpla. Pe culinar.ro se gasesc multe alte retete de...
Negresa cu nuci si sos de cafeaO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului.
Cheesecake cu capsuniO alta reteta de cornulete, cu un aluat tare bun si fraged. Se lucreaza foarte usor cu acest aluat si vi-l recomand cu mare...
Cornulete fragedeRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorRafinat, fin, fara coacere, usor si de sezon. Retete dietetice
Cheesecake cu zmeuraUn pic de inspiratie pentru acest tort a venit dupa ce am vazut tortul Mihaelei si apoi mi-a venit o idee, asa ca iata ce...
Desert tort de inghetata cu ciocolata si caramel
Comentarii