Se fierb cinci oua tare, se trec sub jet de apa rece, se decojesc, se taie in doua pe latime si se scoate galbenusul. Se taie un capacel fiecarei rosi
Se fierb cinci oua tare, se trec sub jet de apa rece, se
decojesc, se taie in doua pe latime si se scoate galbenusul.
Se taie un capacel fiecarei rosii, se scoate pulpa, iar
Interiorul se presara cu sare.
Dintr-un galbenus, zeama de la o lamaie, sare, piper si ulei se prepara o maioneza bine legata, in care se adauga sunca taiata cubulete, galbenusurile fierte, zdrobite cu furculita, si patrunjelul, tocat fin.
Cu acest amestec se umplu rosiile. Pe fiecare rosie se aseaza apoi o jumatate de ou fiert.
Rosiile se pun pe un platou si se toarna deasupra un sos preparat din pulpa de rosii, pasirata, amestecata cu mustar, sare si ulei.
Alte retete culinare gasiti mai jos:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa
Tocanita cu ciuperci
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Negresa este o prajitura delicioasa si usor de preparat. Aceasta reteta de negresa rapida si foarte simpla se poate realiza...
Negresa simpla si rapidaO musaca satioasa cu carne tocata si felii subtiri de cartofi crocanti... cam asta gatim azi. Reteta video pas cu pas o...
Musaca cu carne tocata si cartofiGris cu lapte, cea mai indragita reteta de-a lungul timpului pentru bebelusi.
Gris cu lapteSe spala merele si se pun la fiert acoperite cu apa calda. Se aleg fructe bine coapte si se folosesc in cantitati egale....
Marmelada de mere si pereAcest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiZacusca cu vinete si morcov este o varianta speciala, ce merita incercata! Pentru aceasta se spala toate legumele si se...
Zacusca cu vinete si morcovDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPlacintele cu branza sunt un deliciu rustic, cu un echilibru perfect intre gustul bogat al branzei si textura frageda a...
Placinte cu branza - un deliciu rustic perfect
Comentarii