Bruschetele cu rosii si usturoi sunt intr-adevar un aperitiv rapid si usor, pe care il puteti pune in fata si celor mai capriciosi musafiri. Bruschetele sunt delicioase.
Bruschetele cu rosii si usturoi sunt intr-adevar un aperitiv rapid si usor, pe care il puteti pune in fata si celor mai capriciosi musafiri. Bruschetele sunt delicioase si usor de preparat.
Chiflele se taie pe din doua, se folosesc doar 4 bucati. Pe de o parte, se taie usturoiul, se amesteca cu uleiul, sarea si piperul. Se pun chiflele in cuptor, se pun pe o tava unsa cu putina grasime, se lasa in cuptor la foc mediu.
Rosiile se taie in cubulete, se inlatura semintele. Se scurg de zeama. Se amesteca cu busuiocul. Daca s-au prajit un pic chiflele, se scot, se ung cu putin ulei amestecat cu usturoi, sare si piper, apoi se adauga rosiile, se mai lasa chiflele in cuptor pret de 10 minute. Se decoreaza cu cateva frunze de verdeata (patrunjel, busuioc sau menta).
Bruschetele cu rosii si usturoi se servesc reci.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii