Bruschette

Se pun feliile pe o tava in cuptor. Intre timp se spala si se taie cubulete foarte mici rosiile. Se lasa pana se rumenesc (dupa preferinta). Cand se s

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-8 felii de paine taiate destul de subtiri
  • 2 rosii potrivite (ciuperci)
  • un catel de usturoi si putin unt (margarina sau preferabil ulei de masline)

Mod de preparare

Se pun feliile pe o tava in cuptor. Intre timp se spala si se taie cubulete foarte mici rosiile. Se lasa pana se rumenesc (dupa preferinta). Cand se scot din cuptor se ung cu catelul de usturoi si cu untul (margarina sau uleiul de masline), dar nu prea mult. Acum se presara cubuletele de rosii.


Se aseaza frumos pe o farfurie si daca doriti puteti presera putin partunjel tocat pentru a da culoare si a face mai apetisanta gustarea!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc