Gustarea cu rosii este delicioasa si foarte simplu de pregatit. Pentru aceasta gustare care se aseamana foarte mult cu o foccacia aveti nevoie de rosii cherry.
Nu stiu voi fetelor cum faceti cu gustarile si pachetele pentru serviciu, dar eu sunt foarte stresata la gandul ca nu mai stiu ce sa mananc! Nu mai am pofta de nimic: sandwich, iaurt, covrigi, covrigei, asa ca am trecut la bucatarie. Obiectiv: gustare sanatoasa pentru serviciu si acasa!
Eu am incercat ceva simplu si rapid! plus ca, puteti sa va lasati imaginatia sa zboare: combinatiile sunt multiple! Eu va spun combinatia mea!
Am framantat un aluat din faina, apa, ulei, drojdie si sare si l-am lasat sa dospeasca 45 min. Dupa, am luat o tava de marime mijlocie, am pus hartie de copt, am uns-o cu ulei si am intins aluatul cu mana. Cu o pensula am uns aluat pe deasupra cu ulei de masline si am asezat rosioarele.
Am dat tarta la cuptor 45 min la foc mediu!Gataaaa!!!
Voi incerca si varianta cu oregano presarat deasupra... plus cu chimen in aluat sau susan.Gustare cu rosii a mers suuuuper la serviciu! (plus o para si o piersica- de sezon ;) )
Astept si combinatiile voastre!
Acesta reteta este scrisa de Ana pentru concursul media-content. Si tu poti publica retete pe culinar.ro si ai sansa de a castiga un Iphone sau un Ipad.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii