Taiati mozzarella felii o taiati felii, iar apoi, intr-un vas separat, amestecati ceapa cu rosiile tocate cat mai marunt cu putin bulion si ulei de ma
Taiati mozzarella felii o taiati felii, iar apoi, intr-un vas separat, amestecati ceapa cu rosiile tocate cat mai marunt cu putin bulion si ulei de masline. Adaugati fulgii de chilli (de care eu nu am avut si am pus nelipsitul delikat), zeama de lamaie si patrunjelul si mai amestecati energic sa se patrunde bine aromele.
Serviti alaturi de mozzarella. Sursa aceste retete este blogul culinar: dumitrufelicia.blogspot.com
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii