Ce nu poate lipsi de pe un platou aperitiv? Rosiile aperitiv umplute! Cu orice fel de umpluturi, merg de minune la mesele festive, insa clasicele raman rosiile umplute cu branza. Incercati-le si voi!
Spalati bine rosiile, taiati-le capacele si puneti-le cu fundul in sus la scurs pe un servetel.
Se piseaza telemeaua cu furculita, se amesteca cu verdeturile si ceapa verde tocata marunt, crema de branza cu verdeata si sare dupa gust.
Se umplu rosiile cu pasta de branza, se aseaza capacele si se dau la frigider pana la servire, insa se pot servi si imediat. Pofta mare!
Rosiile umplute se servesc reci, alaturi de alte aperitive, pe platorui cu combinatii mixte.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii