Ce nu poate lipsi de pe un platou aperitiv? Rosiile aperitiv umplute! Cu orice fel de umpluturi, merg de minune la mesele festive, insa clasicele raman rosiile umplute cu branza. Incercati-le si voi!
Spalati bine rosiile, taiati-le capacele si puneti-le cu fundul in sus la scurs pe un servetel.
Se piseaza telemeaua cu furculita, se amesteca cu verdeturile si ceapa verde tocata marunt, crema de branza cu verdeata si sare dupa gust.
Se umplu rosiile cu pasta de branza, se aseaza capacele si se dau la frigider pana la servire, insa se pot servi si imediat. Pofta mare!
Rosiile umplute se servesc reci, alaturi de alte aperitive, pe platorui cu combinatii mixte.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii