Incalzim in prealabil cuptorul. Spalam rosiile, apoi le taiem un capacel deasupra cu ajutorul unui cutit sscutit. Golim cu grjia interiorul. Rasturnam
Incalzim in prealabil cuptorul. Spalam rosiile, apoi le taiem un capacel deasupra cu ajutorul unui cutit sscutit.
Golim cu grjia interiorul.
Rasturnam rosiile pt a se scurge bine.
Intr-un bol amestecam branza de capra proaspata cu ulei de masline, pana cand obtinem o pasta omogena. Saram si piperam.
Umplem rosiile. Punem capacelul deasupra si le asezam intr-un vas, apoi le punem la cuptor.
Coaceti timp de 40-45 minute.
Servim cald pe pat de salata decorat cu frunze de busuioc.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii