Rosii cu branza

Incalzim in prealabil cuptorul. Spalam rosiile, apoi le taiem un capacel deasupra cu ajutorul unui cutit sscutit. Golim cu grjia interiorul. Rasturnam

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 rosii mijlocii
  • 300g branza de capra
  • 4 linguri de ulei de masline
  • frunze de busuioc
  • sare si piper

Mod de preparare

Incalzim in prealabil cuptorul. Spalam rosiile, apoi le taiem un capacel deasupra cu ajutorul unui cutit sscutit.

Golim cu grjia interiorul.

Rasturnam rosiile pt a se scurge bine.

Intr-un bol amestecam branza de capra proaspata cu ulei de masline, pana cand obtinem o pasta omogena. Saram si piperam.

Umplem rosiile. Punem capacelul deasupra si le asezam intr-un vas, apoi le punem la cuptor.

Coaceti timp de 40-45 minute.

Servim cald pe pat de salata decorat cu frunze de busuioc.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc