Rosiile se golesc de miez, dupa care se stropesc cu sosul vinegreta, preparat din 2 linguri ulei si 2 linguri otet, sare si piper. Se lasa rosiile cu
Rosiile se golesc de miez, dupa care se stropesc cu sosul vinegreta, preparat din 2 linguri ulei si 2 linguri otet, sare si piper. Se lasa rosiile cu sos o ora, la frigider. Intre timp se toaca tonul, oul rascopt si mararul. Se amesteca toate cu maioneza si mustarul si se umplu rosiile cu compozitia obtinuta.
Rosiile se servesc stropite cu sosul in care s-au marinat.
Alte aperitive:
Chiftele
Saratele
Ciuperci umplute
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.
Ciorba de legume cu perisoarea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataDe ceva timp am tot primit de la o prietena de familie carne de iepure, cu care se pot pregati foarte multe bunatati. Si cum...
Tocanita de iepure cu ciuperci la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiuneIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii