Se aleg rosii tari si cat mai mici. Se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa o ora deoparte, sa se scurga. Se fierb
Se aleg rosii tari si cat mai mici. Se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa o ora deoparte, sa se scurga. Se fierbe orezul in multa apa clocotita; se scurge bine si se amesteca cu maioneza pregatita cu mustar, si cu 2 ardei copti, taiati marunt. Se unplu rosiile, se aseaza pe o farfurie.
Cu salata verde sau frunze de patrunjel
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii