Aceste aperitive cu rosii se prepara foarte usor si simplu. Pentru rosiile umplute mai aveti nevoie de oua, maioneza de soia, branza de soia, verdeata si salata verde.
Se taie rosiile transversal, pe din doua, apoi se scoate pulpa cu o lingurita si se asaza cu taietura in jos si se lasa la scurs. Ouale se fierb tari, apoi se curata sis e taie jumatati. In fiecare cosulet de rosie se pune o jumatate de ou si se spriteaza cu maioneza de soia. Se asaza pe un platou frunze de salata in evantai, apoi se asaza cosuletele peste care se rade fin branza si se presara verdeata tocata fin.
Se servesc ca aperitiv.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii