Se inmoaie miezul de paine in lapte. Intre timp, se fierb ouale circa 10 minute, apoi se lasa sa se raceasca si se decojesc. Se curata ceapa si ustur
Se inmoaie miezul de paine in lapte.
Intre timp, se fierb ouale circa 10 minute, apoi se lasa sa se raceasca si se decojesc.
Se curata ceapa si usturoiul.
Ceapa se taie rondele, usturoiul se piseaza.
Ouale se pasireaza cu furculita si se amesteca bine cu ceapa si usturoiul.
Patrunjelul se toaca marunt si se incorporeaza in compozitie.
Se taie ansoa bucatele si se pasireaza pana se obtine o pasta care se amesteca apoi cu compozitia de mai sus, adaugand si miezul de paine. Se potriveste de sare si piper.
Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc, indepartand semintele.
Se umplu cu compozitia preparata anterior si se
aseaza intr-o tava.
Se stropesc cu putin ulei si se introduc in cuptorul incins.
Se lasa la cuptor circa 1/2 ora, fara sa se gratineze.
Se servesc calde.
Alte aperitive cu cartofi gasiti aici:
Cartofi magici
Cartofi umpluti
Papanasi de cartofi cu cascaval
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiTarta cu dovlecei zucchini este atât de bună încât o poţi mânca la micul dejun lângă o cana cu lapte, la prânz ca...
Tarta cu dovlecei zucchini1. Spalati legumele, taiati-le cuburi 2.
Supa crema de morcov si piept de curcanAm adus desertul de duminica :)
Tort cu lamaie,portocala si ciocolata neagraDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii