Se inmoaie miezul de paine in lapte. Intre timp, se fierb ouale circa 10 minute, apoi se lasa sa se raceasca si se decojesc. Se curata ceapa si ustur
Se inmoaie miezul de paine in lapte.
Intre timp, se fierb ouale circa 10 minute, apoi se lasa sa se raceasca si se decojesc.
Se curata ceapa si usturoiul.
Ceapa se taie rondele, usturoiul se piseaza.
Ouale se pasireaza cu furculita si se amesteca bine cu ceapa si usturoiul.
Patrunjelul se toaca marunt si se incorporeaza in compozitie.
Se taie ansoa bucatele si se pasireaza pana se obtine o pasta care se amesteca apoi cu compozitia de mai sus, adaugand si miezul de paine. Se potriveste de sare si piper.
Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc, indepartand semintele.
Se umplu cu compozitia preparata anterior si se
aseaza intr-o tava.
Se stropesc cu putin ulei si se introduc in cuptorul incins.
Se lasa la cuptor circa 1/2 ora, fara sa se gratineze.
Se servesc calde.
Alte aperitive cu cartofi gasiti aici:
Cartofi magici
Cartofi umpluti
Papanasi de cartofi cu cascaval
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii