Se aleg rosii bine coapte se golesc de miez si se lasa sa se scurga cu gura in jos. Ardeii se coc si se urata, apoi se taie fasii subtiri. Se pun int
Se aleg rosii bine coapte se golesc de miez si se lasa sa se scurga cu gura in jos.
Ardeii se coc si se urata, apoi se taie fasii subtiri.
Se pun intr-o farfurie adanca si se ameteca cu miezul de la doua felii de paine inmuiat in apa rece cu mujdei de usturoi, cu miezul de rosii scazut pe foc mic cu putin unt si cu ouale taiate felii subtiri. Amestecul acesta se sareaza si se pipereaza dupa gust.
Se taie slanina afumata felii subtiri si se pune cate o felie in fiecare rosie. Peste costita se pune amestecul iar cand rosiile sunt pline, se pune deasupra lor cate o bucata mica de unt.
Se pun capacelele de rosii, se aseaza rosiile umplute intr-o forma unsa cu unt si se introduc in cuptor.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii