Rosiile umplute cu carne de peste e o reteta bine cunoscuta si intens folosita de catre gospodinele din intreaga tara. E un aperitiv delicios, bun si pentru cei mici.
Modalitatea de preparare a rosiilor umplute cu carne de peste este foarte simpla. Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga. Se lasa sa se scurga dupa ce s-a pus sare, piper, otet.Se taie marunt carnea de peste, fiarta sau fripta, din care am indepartat in prealabil oasele.Se amesteca carnea cu maioneza, adaugand cateva ciuperci taiate felii si fierte in apa cu sare. Se umplu rosiile scurse, se pune peste fiecare o felie de ciuperca si se asaza pe farfurie cu frunze de patrunjel verde imprejur. Rosiile umplute cu carne de peste contin multe vitamine si minerale benefice atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.
Rosiile umplute cu carne de peste reprezinta un aperitiv usor de digerat si foarte sanatos. Pentru decor puteti pune deasupre cascaval razuit.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseReteta aceasta face parte din categoria retetelor rapide! Se face atat de usor, este satioasa, iar ardeii kapia copti ii dau...
Salata de cartofi cu ardei kapia coptiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii