Rosii umplute cu carne de peste

Rosiile umplute cu carne de peste e o reteta bine cunoscuta si intens folosita de catre gospodinele din intreaga tara. E un aperitiv delicios, bun si pentru cei mici.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Rosii umplute cu carne de peste

Ingrediente

  • 12 rosii mijlocii
  • Putina carne de peste fiarta sau fripta
  • 3-4 ciuperci
  • sare
  • piper
  • putin otet dupa gust
  • Pentru maioneza:
  • 1 galbenus
  • 1 lingurita mustar
  • 50 g ulei

Mod de preparare

Modalitatea de preparare a rosiilor umplute cu carne de peste este foarte simpla. Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga.  Se lasa sa se scurga dupa ce s-a pus sare, piper, otet.Se taie marunt carnea de peste, fiarta sau fripta, din care am indepartat in prealabil oasele.Se amesteca carnea cu maioneza, adaugand cateva ciuperci taiate felii si fierte in apa cu sare. Se umplu rosiile scurse, se pune peste fiecare o felie de ciuperca si se asaza pe farfurie cu frunze de patrunjel verde imprejur. Rosiile umplute cu carne de peste contin multe vitamine si minerale benefice atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.


Rosiile umplute cu carne de peste reprezinta un aperitiv usor de digerat si foarte sanatos. Pentru decor puteti pune deasupre cascaval razuit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori