Rosiile umplute cu carne si ciuperci reprezinta o reteta usor de preparat. E un aperitiv sanatos si hranitor, e un mod minunat de a incepe o masa delicioasa.
Sa incepem prepararea acestui delicios aperitiv de rosii umplute cu carne si ciuperci. Se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga. Se lasa sa se scurga dupa ce s-a pus sare, piper, otet. Se taie marunt un rest de carne de pasare, fiert sau fript, se amesteca cu maioneza, adaugand cateva ciuperci taiate felii si fierte in apa cu sare. Se umplu rosiile scurse, se pune peste fiecare o felie de ciuperca si se asaza pe farfurie cu frunze de patrunjel verde imprejur. Rosiile umplute cu carne si ciuperci reprezinta o reteta delicioasa si simplu de preparat.
Rosiile umplute cu carne si ciuperci reprezinta un aperitiv sanatos, un amestec delicios de proteine si vitamine.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii