Rosiile umplute cu carne si ciuperci reprezinta o reteta usor de preparat. E un aperitiv sanatos si hranitor, e un mod minunat de a incepe o masa delicioasa.
Rosiile umplute cu carne tocata si ciuperci reprezinta un aperitiv extrem de delicios. Pentru prepararea acestei retete se aleg rosii mijlocii, se taie un capac, se scobesc. Se presara sare, piper, putin otet si se lasa la o parte, sa se scurga. Se lasa sa se scurga dupa ce s-a pus sare, piper, otet. Se taie marunt un rest de carne de pasare, fiert sau fript, se amesteca cu maioneza, adaugand cateva ciuperci taiate felii si fierte in apa cu sare. Se umplu rosiile scurse, se pune peste fiecare o felie de ciuperca si se asaza pe farfurie cu frunze de patrunjel verde imprejur. Rosile umplute cu carne tocata si ciuperci sunt simplu de preparat.
Rosile umplute cu carne tocata si ciuperci se servesc drept aperitiv la mesele bogate de pranz. Deasupra puneti cascaval razuit si patrunjel tocat ca si ornament.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii