Se scobesc rosiile, se sareaza si se lasa la scurs. Maioneaza se prepara dintr-un galbenus si putin ulei. Se pune conopida la fiert, in apa fierbinte
Se scobesc rosiile, se sareaza si se lasa la scurs. Maioneaza se prepara dintr-un galbenus si putin ulei. Se pune conopida la fiert, in apa fierbinte cu sare, apoi se desface in bucatele si se amesteca cu maioneza. Se umplu rosiile cu aceasta compozitie.
Se servesc asezate pe foi de salata verde. Alte aperitive:
Chiftele Placinta de dovleac Oua umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii