Spalam rosiile, se scobesc cu un cutit ascutit si se lasa sa se scurga. Intr-un vas adinc se taie sunca felii subtiri, se amesteca cu ouale taiate fel
Spalam rosiile, se scobesc cu un cutit ascutit si se lasa sa se scurga.
Intr-un vas adinc se taie sunca felii subtiri, se amesteca cu ouale taiate felii, cu salata verde tocata marunt si miezul de la doua rosii.
Se sareaza amestecul si se condimenteaza cu usturoi tocat marunt sau cu piper macinat.
Se stoarce zeama de la jumatate de lamiie peste amestec, se pune ulei si se omogenizeaza, amestecind usor.
Umplem rosiile, le punem pe un platou, se tin la rece citeva ore si se servesc intregi.
Alte retete recomandate
Salate
Salata orientala
Salata de pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii