Ficatul, taiat in bucati mici, se prajeste putin in ulei, se lasa sa se raceasca si se da prin masina de tocat impreuna cu piinea stoarsa bine. Se ame
Ficatul, taiat in bucati mici, se prajeste putin in ulei, se lasa sa se raceasca si se da prin masina de tocat impreuna cu piinea stoarsa bine. Se amesteca apoi intr-un castron cu ceapa inabusita in uleiul ramas de la ficat, cu galbenusurile, untul, sarea si piperul. La sfirsit, se adauga albusurile batute spuma si se amesteca usor. Cu compozitia rezultata se umplu rosiile, care se asaza intr-un vas potrivit de mare, uns cu ulei. Se pun la cuptor sa se gratineze 8-10 minute.
Se servesc reci
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii