Rosii umplute cu mazare si sunca

Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc. Se prepari maioneza. Se taie sunca si cartoful cubulete si se amesteci bine cu mazarea, fiarta 15 mi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 rosii
  • 125 g sunca
  • 1 cartof fiert
  • 1/2 kg mazare
  • 3 oua
  • 1 lingura de smantana
  • 2-3 masline
  • cateva frunze de salata verde
  • sare
  • pipe
  • Pentru maioneza: 1 galbenus
  • 1 lingurita de mustar
  • 1 lingurita de otet de 3°
  • 15 ml ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc.

Se prepari maioneza. Se taie sunca si cartoful cubulete si se amesteci bine cu mazarea, fiarta 15 minute in apa clocotita cu sare.

Se adauga doua linguri de maioneza. Se umplu rosiile cu

aceasta compozitie.

Se fierb ouale tari, se decojesc si se taie in doua, pe lungime.

Galbenusul se piseaza cu o furculita tii se incorporeaza in maioneza ramasa, adaugandu-se si o lingura de smantana.

Se umplu jumatatile de ou si se decoreaza cu cate o felioara de maslina.

Se aseaza rosiile ouale umplute pe un platou, tapetat cu cateva frunze de salata verde.
Pofta buna!

Alte retete culinare cu rosii:

Supa de rosii cu galuste

Ciorba de rosii

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc