Rosiile se spala, se taie un capac, se scoate cu grija interiorul, apoi se sareaza si se presara piper macinat. Intr-un vas Jena uns cu ulei de maslin
Rosiile se spala, se taie un capac, se scoate cu grija interiorul, apoi se sareaza si se presara piper macinat. Intr-un vas Jena uns cu ulei de masline, asezam rosiile. Continutul a doua rosii il punem in vas, peste care adaugam bucatile de mozzarella, taiata marunt si scursa de apa. Amestecam si condimentam cu condimentele amintite. Turnam frisca de gatit si amestecam bine cu mixerul vertical. Rosiile se umplu cu acest amestec si se coc in cuptorul incalzit la 220 grade, aproximativ 15 minute, pana cand branza se topeste.
Alte retete
Salata de pui
Salata orientala
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii