Se aleg rosii mijlocii si proaspete, se spala, se taie un capacel, apoi cu o lingurita se scoate mijlocul, se presara cu putina sare si se asaza pe un
Se aleg rosii mijlocii si proaspete, se spala, se taie un capacel, apoi cu o lingurita se scoate mijlocul, se presara cu putina sare si se asaza pe un fund cu gura in jos ca sa se scurga, cit timp se prepara compozitia pentru umplut. Se fierbe orezul in apa cu sare, se scurge si se lasa sa se raceasca. Se pune maioneza intr-un castron, sau sosul de smintina cu mustar,se adauga orezul, ardeii copti, curatati de pielita, cotoare, seminte si taiati fisii. Se amesteca totul, apoi cu aceasta compozitie se umplu rosiile.
Se asaza pe o farfurie si se pun la rece
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii