Se alege orezul, se spala si se pune la fiert in zeama de carne. Cand a fiert, se scurge, se lasa sa se raceasca putin, apoi se amesteca cu galbenusul
Se alege orezul, se spala si se pune la fiert in zeama de carne. Cand a fiert, se scurge, se lasa sa se raceasca putin, apoi se amesteca cu galbenusul crud, o lingurita de unt si trei linguri de smintina.
Se golesc rosiile de miez, se umplu cu amestecul de orez sarat si piperat dupa gust, se pun intr-o forma unsa si se acopera cu restul de unt si. de smintina.
Se introduc in cuptorul cald pentru o jumatate de ora, dupa care se lasa sa se raceasca usor.
Se servesc cu salata de sezon.
Alte retete de sezon
Salata de boeuf
Salata de pui
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii