Rosiile umplute cu orez si maioneza este un aperitiv simplu si delicios. Ingredientele necesare sunt: rosii, ardei si orez.
Rosii umplute cu orez si maioneza se prepara astfel: taiem un capac de la rosii si le scobim de miez. Presaram peste sare, piper si putin otet, apoi le punem deoparte ca sa se scurga. Fierbem 100 g de orez pe care il amestecam apoi cu doua linguri de maioneza, mustar si doi ardei copti maruntiti. Asezam rosiile scobite pe un platou si le umplem cu compozitia facuta mai devreme.
Cu salata.
Alte aperitive festive recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii