Rosiile umplute cu orez si maioneza este un aperitiv simplu si delicios. Ingredientele necesare sunt: rosii, ardei si orez.
Rosii umplute cu orez si maioneza se prepara astfel: taiem un capac de la rosii si le scobim de miez. Presaram peste sare, piper si putin otet, apoi le punem deoparte ca sa se scurga. Fierbem 100 g de orez pe care il amestecam apoi cu doua linguri de maioneza, mustar si doi ardei copti maruntiti. Asezam rosiile scobite pe un platou si le umplem cu compozitia facuta mai devreme.
Cu salata.
Alte aperitive festive recomandate
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii