Spalam rosiile si se golesc de miez. Se lasa sa se scurga, timp in care se pregateste umplutura. Se taie ouale felii subtiri, se pun intr-o farfurie a
Spalam rosiile si se golesc de miez. Se lasa sa se scurga, timp in care se pregateste umplutura.
Se taie ouale felii subtiri, se pun intr-o farfurie adinca cu miezul de piine inmuiat in lapte dulce, verdeata tocata, o ceapa taiata marunt, frecata cu sare si clatita cu apa rece, sare si piper macinat, dupa gust.
Se umplu rosiile si se pun intr-o forma unsa cu unt. Se acopera cu pesmet si se tin in cuptorul cald, la foc potrivit, o jumatate de ora.
Se lasa sa se raceasca putin si se servesc cu garnitura de orez fiert.
Alte retete cu rosii
Rosii umplute cu ton
Salata cu rosii
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii