Rosii umplute cu pasta de ton

Rosiile umplute cu pasta de ton se prepara rapid si sunt un aperitiv foarte gustos. Pentru aceasta reteta cu rosii aveti nevoie de conserva de ton, ceapa rosie, margarina si condimente.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg rosii mici
  • 2 conserve de ton in ulei
  • 1 ceapa rosie
  • 100 gr margarina
  • sare
  • piper
  • frunze de salata

Mod de preparare

Rosiile umplute cu pasta de ton se prepara rapid si sunt aperitve gustoase. Tonul se scurge de ulei, apoi se amesteca cu margarina, pana devine pasta. Se adauga ceapa tocata marunt, sare si piper. Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobeste cu ajutorul unei lingurite. Se spala frunzele de salata si se pun pe fundul unui platou. Se asaza rosiile si se pune paltoul la frigider pana la servire.


Se servesc ca aperitiv.

Alte aperitive:

Ciuperci umplute

Chiftele

Ciuperci la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc