Rosii umplute cu peste

Se curata si se scobesc rosiile. Se face o umplutura din peste amestecat cu ceapa si verdeata taiate marunt, oul fiert tare si tocat si fileurile tran

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 9 rosii
  • 160 g peste din conserve
  • 2 ceapa
  • 1 legatura patrunjel
  • tarhon
  • 2 oua
  • 2 linguri maioneza
  • 2 fileuri fileuri ansoa

Mod de preparare

Se curata si se scobesc rosiile. Se face o umplutura din peste amestecat cu ceapa si verdeata taiate marunt, oul fiert tare si tocat si fileurile transformate in pasta. Rosiile umplute se tin la rece si se servesc cu maioneza si cu patrunjel verde presarat pe deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc