Pieptul de pui taiat cubulete mici,Ceapa si usturoiul tocat marunt se pun in tigaie cu o lingura de ulei si se prajesc 5 minute. Rosiile ,spalate,taia
Pieptul de pui taiat cubulete mici,Ceapa si usturoiul tocat marunt se pun in tigaie cu o lingura de ulei si se prajesc 5 minute.
Rosiile ,spalate,taiati un capac,scoateti miezul,lasati rosiile la scurs iar apoi sarati si piperati interiorul.
Painea prajita,o rupeti bucatele mici,maslinele taiate in patru,mozzarella taiati in cubulete,amestecati cu ou,cu pieptul de pui prajit si cu basilikum.Cu aceasta compozitie umpleti rosiile.
Lasati cuptorul sa se incalzeasca pana la 200 grade C,intre timp taiati costita marunt,o prajiti pana devine crocanta(dar nu arsa ) ,amestecati cu miezul de la rosii.
Acest sos il puneti intr-un vas de jena,rosiile umplute peste si le dati la cuptor 20-25 de minute.
Pe langa se poate servi cartofi fierti cu unt si verdeata deasupra.
Pofta buna!
Reteta Rosii umplute cu piept de pui(gaina) a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Alte retete cu rosii gasiti aici:
Paste cu rosii si ardei,
Rosii umplute cu ton
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii