Se spala rosiile, se sterg de apa cu un prosop absorbant, apoi se taie capacul. Se scoate miezul din interiorul rosiilor si se lasa apoi sa se scurga
Se spala rosiile, se sterg de apa cu un prosop absorbant, apoi se taie capacul. Se scoate miezul din interiorul rosiilor si se lasa apoi sa se scurga cu gura in jos, intr-un bolde sticla. Separat, se pun doua oua sa fiarba si dupa ce au fiert, se curata de coaja, se scot galbenusurile, care se pun intr-un bol, iar albusurile se arunca. Celelalte doua oua se sparg si se separa albusurile de galbenusuri. Acestea din urma se pun in bolul cu galbenusurile fierte. Se adauga sare, piper si mustar si se bat bine cu mixerul, impreuna cu uleiul, pana se obtine maioneza. Se adauga porumbul fiert in maioneza si se amesteca usor, ca sa nu se taie. Se umplu rosiile cu sosul de maioneza si porumb si se lasa cateva ore la rece, pana se servesc.
Rosiile umplute cu porumb se orneaza cu frunze de patrunjel verde.
Alte aperitive:
Chiftele
Ciuperci umplute
Zacusca de ciuperci
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii