Spalam rosiile, se golesc de miez si se lasa sa se scurga citeva minute. Dam svaiterul pe razatoare, il amestecam cu putin miez de rosii, se sareaza s
Spalam rosiile, se golesc de miez si se lasa sa se scurga citeva minute.
Dam svaiterul pe razatoare, il amestecam cu putin miez de rosii, se sareaza si se pipereaza, apoi se leaga cu un galbenus.
Cu acest amestec umplem rosiile
Alte retete
Rosii umplute cu pui
Salata cu rosii
Mancare de ciuperci cu rosii
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii