Rosii umplute cu ton

Rosiile se spala, se golesc de seminte si se lasa sa se scurga. Intr-un castronas se freaca bine untul cu sarea. Se adauga apoi tonul taiat bucatele,

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 rosii potrivite
  • 100 gr. ton sau salau fiert
  • 50 gr. unt
  • zeama de la 1/2 lamiie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Rosiile se spala, se golesc de seminte si se lasa sa se scurga. Intr-un castronas se freaca bine untul cu sarea. Se adauga apoi tonul taiat bucatele, zeama de lamiie si piperul, continuind frecatul pina se obtine o pasta omogena si pufoasa. Cu aceasta pasta se umplu rosiile, care se asaza pe un platou cu frunze de salata verde si se pun la rece.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc