Rosiile se spala, se golesc de seminte si se lasa sa se scurga. Intr-un castronas se freaca bine untul cu sarea. Se adauga apoi tonul taiat bucatele,
Rosiile se spala, se golesc de seminte si se lasa sa se scurga. Intr-un castronas se freaca bine untul cu sarea. Se adauga apoi tonul taiat bucatele, zeama de lamiie si piperul, continuind frecatul pina se obtine o pasta omogena si pufoasa. Cu aceasta pasta se umplu rosiile, care se asaza pe un platou cu frunze de salata verde si se pun la rece.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii