Se scoate tonul din cutii, se amesteca cu unt si ulei de masline si se freaca bine cu sare si piper pana se obtine o pasta. Rosiile se scobesc si se
Se scoate tonul din cutii, se amesteca cu unt si ulei de masline si se freaca bine cu sare si piper pana se obtine o pasta. Rosiile se scobesc si se asaza intr-un vas cu sare si otet, unde se tin 10 minute. Se scurg usor si se umplu cu crema de ton.
Se servesc aranjate pe un platou, cu putin patrunjel verde tocat deasupra.
Alte aperitive:
Rulada cu ciuperci
Ciuperci umplute
Chiftelute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii