Rosii umplute cu vinete

Vinetele se coc, se curata de coaja, se scurg si se toaca. Rosiile se spala, se taie capacul, se scoate miezul si se asaza pe un platou cu partea taia

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 rosii
  • 1 kg vinete
  • 100 ml ulei
  • 100 gr ceapa
  • 2 oua
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Vinetele se coc, se curata de coaja, se scurg si se toaca. Rosiile se spala, se taie capacul, se scoate miezul si se asaza pe un platou cu partea taiata in jos pentru a se scurge. Ceapa se curata si se taie marunt. Ouale fierte tari, se curata de coaja si se feliaza. Se amesteca vinetele cu sarea, uleiul, ceapa si piperul. Se umplu rosiile cu aceasta compozitie.
Rosiile se servesc ornate cu felii de oua.

Alte retete:

ciuperci umplute

Piftie de curcan

Saratele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori