Se pune aluatul de tarte in 8 forme, acoperite cu hartie pergament unsa si presarata deasupra cu boabe de fasole. Se tine in cuptor 8-10 minute. Se i
Se pune aluatul de tarte in 8 forme, acoperite cu hartie pergament unsa si presarata deasupra cu boabe de fasole. Se tine in cuptor 8-10 minute. Se indeparteaza
boabele de fasole si hartia pergament. Separat, se caleste ceapa si usturoiul 3-4 minute, apoi se adauga ardeiul tocat fin, rosiile taiate in doua, maslinele si mozarella taiata cubulete. Se amesteca ouale cu laptele si busuiocul. Se pune apoi amestecul de legume in cele 8 tarte si se toarna deasupra amestecul de ou. Se presara deasupra restul de mozarella si se coace 20-25
minute, pana se intareste compozitia.
Se servesc reci cu salata verde.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan Ciuperci la cuptor Placinta de dovleac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii