Se pune aluatul de tarte in 8 forme, acoperite cu hartie pergament unsa si presarata deasupra cu boabe de fasole. Se tine in cuptor 8-10 minute. Se i
Se pune aluatul de tarte in 8 forme, acoperite cu hartie pergament unsa si presarata deasupra cu boabe de fasole. Se tine in cuptor 8-10 minute. Se indeparteaza
boabele de fasole si hartia pergament. Separat, se caleste ceapa si usturoiul 3-4 minute, apoi se adauga ardeiul tocat fin, rosiile taiate in doua, maslinele si mozarella taiata cubulete. Se amesteca ouale cu laptele si busuiocul. Se pune apoi amestecul de legume in cele 8 tarte si se toarna deasupra amestecul de ou. Se presara deasupra restul de mozarella si se coace 20-25
minute, pana se intareste compozitia.
Se servesc reci cu salata verde.
Alte retete culinare:
Piftie de curcan Ciuperci la cuptor Placinta de dovleac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii