Cocktailul cu piept de pui este un aperitiv cu carne delicios si consistent. Se amesteca bine ingredientele pentru sos pana se amogenozeaza, apoi se adauga si smantana.
Cocktailul cu piept de pui este un aperitiv cu carne delicios si consistent. Se amesteca bine ingredientele pentru sos pana se amogenozeaza, apoi se adauga si smantana. Se frig pe gratar pieptii de pui dezosati, apoi se taie carnea cubulete. Se curata de coaje si se taie cubulete avocado. Se imparte salata in 4 cupe, se pune carnea si avocado si se stropesc cu sos. Se presara boia si se servesc cu felii de lamaie.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii