Jumarile cu patlagele vinete si rosii sunt aperitive delicioase si se pregatesc astfel: Se curata de seminte si se scurg de apa lor cateva rosii mijlocii, bine coapte.
Jumarile cu patlagele vinete si rosii sunt aperitive delicioase si se pregatesc astfel: Se curata de seminte si se scurg de apa lor cateva rosii mijlocii, bine coapte. Se pun intr-o cratita cu unt, cu un catel de usturoi sfaramat, sare si o bucatica de zahar. Se lasa sa scada la foc mic, o jumatate de ora. Se taie vanata in felii subtiri de 1/2 cm, astfel incat sa iasa 10 — 12 felii. Se fierb putin in apa cu sare, si se tin sub teasc 20 de minute pentru ca apa din ele sa se scurga. Se dau apoi prin faina si se prajesc in untura. Trebuie pregatite in ultimul moment, altfel se moaie pana sunt servite. Se face un scrob obisnuit din 6 oua si se asaza pe o farfurie de servit mai adanca. La mijloc se face loc cu o lingura si se toarna sosul de rosii, iar de jur imprejur se pun vinetele prajite
Jumarile cu patlagele vinete si rosii se servesc calde.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii