Pentru jumari cu slanina sau sunca in tigaie se pun bucatele mici de slanina si se lasa sa se prajeasca la foc potrivit. Separat se bat ouale cu laptele, se adauga sare.
Pentru jumari cu slanina sau sunca in tigaie se pun bucatele mici de slanina si se lasa sa se prajeasca la foc potrivit. Separat se bat ouale cu laptele, se adauga sare (daca slanina nu este prea sarata), se toama peste slanina rumenita si se amesteca pe foc pana incep sa se intareasca. La fel se pot pregati jumari cu sunca taiata marunt.
Jumarile cu slanina sunt gustoase calde.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii