Ouale se sparg intr-un castron si se amesteca cu patrunjelul, mararul si ceapa verde tocate foarte marunt. Se potrivesc la gust de sare si piper si s
Ouale se sparg intr-un castron si se amesteca cu patrunjelul, mararul si ceapa verde tocate foarte marunt. Se potrivesc la gust de sare si piper si se bat cu o furculita sau cu un tel. Se pune untul la incins intr-o tigaie si se toarna ouale. Se amesteca bine, pana se incheaga.
Se servesc imediat.
Alte retete culinare:
Rulada de porc
Friptura de vita la cuptor
Chiftele

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii