Se fierbe fasolea, iar dupa ce s-a scurs se paseaza. Piureul obtinut se amesteca bine adaugand treptat ulei. Cand s-a albit si s-a transformat intr-o
Se fierbe fasolea, iar dupa ce s-a scurs se paseaza. Piureul obtinut se amesteca bine adaugand treptat ulei. Cand s-a albit si s-a transformat intr-o pasta fina si cremoasa se adauga usturoiul pisat, zeama de lamaie, menta tocata marunt si boiaua - pentru o frumoasa culoare roz. Se ung feliile de paine prajita cu crema de branza iar deasupra se aseaza crema de fasole.
Binevenite ar fi si ceva rondele de ceapa verde, ca decor si ca un plus de gust. Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights
Alte retete recomandate:
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii