Painea se taie in felii late si se curata de coaja, dupa care se pune la prajit. Se freaca feliile de paine cu usturoi, se stropesc cu ulei de maslin
Painea se taie in felii late si se curata de coaja, dupa care se pune la prajit. Se freaca feliile de paine cu usturoi, se stropesc cu ulei de masline si se condimenteaza cu sare si piper.
Se sevesc imediat.
Alteaperitive:
Chiftele Placinta de dovleac Oua umplute
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii