Taie-le capac painicilor si scobeste-le cu mare atentie. pune deoparte miezul scos. caleste intr-o lingura cu unt ciupercile taiate, adauga putin cimb
Taie-le capac painicilor si scobeste-le cu mare atentie. pune deoparte miezul scos. caleste intr-o lingura cu unt ciupercile taiate, adauga putin cimbru, piper, iar cand au scazut putin, toarna vinul si lasa sa fiarba inabusit. Lasa sa se recoreasca. Adauga verdeata tocata marunt, cascavalul, ouale batute, sare si piper si o parte din miezul chiflelor. Amesteca usor si umple chifelele. Pune-le pe o tava stropita cu un amestec de apa si ulei si da la cuptorul incins pentru zece minute.
Serveste chiflele calde, alaturi de un pahar de vin.
Alte aperitive:
Chiftele
Rulada de ciuperci
Rosii umplute cu pui prajit
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataFeijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...
Feijoada - tocana braziliana cu fasoleCu această reţetă particip la Concursul DE LA BUCĂTAR LA JUSTIŢIAR – SE CAUTĂ UN PREPARAT DEMN DE A...
Desert „Godina”Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii