Rosiile, ardeiul, kaizerul si gogosarul se taie cubulete, prazul felii si se pun la calit in putin ulei de masline, se condimenteaza cu amestecul de c
Rosiile, ardeiul, kaizerul si gogosarul se taie cubulete, prazul felii si se pun la calit in putin ulei de masline, se condimenteaza cu amestecul de ciuperci. Se scobesc chiflele, se ung cu unt si se umple cu amestecul de mai sus peste care se pune o felie de mozzarella, se sparge un ou si se condimenteaza cu amestec si piper. Se pun la cuptor pana se face oul.
Se poate adauga la legume in tigaie si un ou, se amesteca si se umple chiflele cu acest amestec.
Se servesc imediat.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii