Curatam ciupercile de partea care a stat in pamint, se spala in mai multe ape si se toaea marunt. Taiem capacele de la chifle, se inmoaie in lapte dul
Curatam ciupercile de partea care a stat in pamint, se spala in mai multe ape si se toaea marunt.
Taiem capacele de la chifle, se inmoaie in lapte dulce si se golesc de miez.
Dupa ce au stat in lapte, chiflele se storc usor, apoi se asaza pe o forma unsa cu unt si se umplu cu amestecul de ciuperci, ou, smintina, verdeata tocata si zeama de lamiie.
Saram amestecul si il piperam dupa gust.
Daca nu este bine legat se adauga si miezul de la o chifla in amestec.
Chiflele astfel pregatite se introduc in cuptor si se tin la foc tare 1/2 ora.
Se scot cind sint usor rumenite. Se servesc calde.
Este un aperitiv foarte practic
Alte retete recomandate
Salate cu pui si ciuperci
Placinta cu carne si ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii